Reparation pelletskamin Falun

Responsive image

Bor du i Falun och har en trasig pelletskamin? Vi lagar och reparerar din brännare!

En pelletsbrännare är en investering som snabbt betalar igen sig. Att elda pellets med en pelletsbrännare är miljövänlig och det kan också sänka dina kostnader för uppvärmning.
Så att elda med pellets är både bra för din plånbok och för miljön. Ibland behöver dock din brännare service och reparation för sin fulla kapacitet, när du tänker pelletsreparation i Falun med omnejd ska du tänka på K Energitjänst. Vi servar och reparerar för att du ska kunna ha den bästa värmelösningen för ditt hem.

Vare sig om det är en konverterad panna i källaren eller en fristående kamin i vardagsrummet ska du vända dig till oss för reparation av din pelletskamin i Falun. Med vår långa erfarenhet av dom flesta förekommande kaminer på marknaden kan vi därför effektivt felsöka och reparera eventuella skador.

Kontakta oss för pelletsservice i Falun

Vill du veta mer om hur din pelletskamin fungerar och hur det kan förändra din uppvärmning så ringer du oss. Det är också därför vi gärna kommer hem till dig för att på bästa sätt kunna ge dig dig service av din pelletsbrännare. Vi vill att Pelletsservice i Falun är synonymt med K Energitjänst. Läs mer om pelletseldning hos Råd & Rön.

Reparation Pelletskamin Falun

Om du kontaktar oss så delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet. Välkommen!